Kookworkshops


Vragen? Bel +31 (0) 6 254 21 255

KOOKWORKSHOPS

Gezellig, ontspannen met 'n groepje vrienden kokkerellen en genieten van uw eigen creaties, volg dan een kookworkshop.

U heeft keuze uit de workshop, amuses en hapjes uit verschillende werelddelen of 'n combinatie van verschillende hapjes Heeft u een favoriete keuken, dan worden de recepten op maat verzorgd, wij horen het graag.                  


Voor elk wat wils, met een verscheidenheid aan vis, vlees en verse groenten en kruiden.


Wij houden natuurlijk ook rekening met allergie en dieet wensen. 

De huiskamerworkshops zijn van 6 tot 12 personen, zowel lunch als dinner. Bij mooi weer in combi met de buitenkeuken. Boven de 12 personen koken in de kelder of een stoere outdoorcooking workshop.

Kom gerust eens langs om de locatie te bezoeken en de recepten door te nemen, Eindhovenseweg 114 in Aalst-Waalre                                                                                                                                                                                                                           

Huiskamer

Huiskamer diner 6 tot 12 personen

Hapjes en Amuses

Kies 3 mini voorgerechtjes:

 1a Scampi's in kerrie-room 

 1b Zalmbonbon

 1c Truffel tartaarbobbon

 1d Brie bacon lolly met karamel-saus

 1e Rosbiefcarpaccio truffel-mayo

 1f  Japanse kip sesam

 1g Gerookte kip meloen cocktail

 1h Gevulde champignon

 1i  Courgette zalm rolletje

 1j  Gerookte vis op slabedje

 1k Vietnamese rijstrol

 1l Haring tartaar komkommerroom


Kies 1 soort keuken:

 2a Thais

 2b Indiaas

 2c Europees

 2d Mexicaans


Kies 1 nagerecht:

 3a Chocolade-fruitfondue

 3b Crème brulee

 3c Tiramisu  of broodpudding

 3d Fruit, ijs, toppings            

Kelder kookworkshop vanaf 12 personen

Proef Thailand

Voorgerecht:

- Tom Yam Kai, kippesoep

- Viskoekjes


Hoofdgerecht:

- Kip cashewnoten

- Vis met rode curry

- Oosters gekruide gehaktballetjes

- kow Pad Kai

- Mild-pittige eieren

- Mango salade

- Witte rijst


Aanvulling boven 12 personen:

- Scampi's in kerrieroomsaus

- Knapperig knoflook varkensvlees

- Pad Thai, gebakken bami

- Rundvlees boontjes en pepersaus  


Dessert:

- Kokos-kardamon crème brulee.


Huiskamer kookworkshop

Beleef India

Voorgerecht:

- Pappadums en naanbrood

- Raita, yoghurt dip, Tomatenchutney

- Kachumber, kruiden en groenten


Hoofdgerechten:

- Kip tikka masala

- Vis tomaten currry uit Kerala

- Garam masala gehakt balletjes

- Tandoori champignonen

- Gekruide aardappelsalade

- Kool salade

- Witte rijst


Aanvulling boven 12 personen:

- Biryani rijst

- Kokos ei curry

- Dal tadka, rode linzen


Nagerecht:

- Fruitsalade met kokosmelk  en/of

- Chili kardemon chocolade rotsjes

Kookworkshops zijn all in 46.50 per persoon gedurende de workshop

Maak kennis of herbeleef de heerlijke authentieke smaak- en geursensatie van de Aziatische keuken. Ieder Oosters land staat bekend om haar eigen specerijen, verse kruiden, specifieke sauzen en curry's waarvan u tijdens de betreffende workshop een goede indruk krijgt.

Na de uitleg van de kruiden en waar deze verkrijgbaar zijn gaan we aan de slag  zoals de workshops besproken is.

De gerechten zijn in overleg mild / pittig van smaak. Voor de echte liefhebber Thaise Prik Nam Pla en Indiaase sauzen.

Anouk Lommen

Eindhovenseweg 114

5582 HW  Aalst-Waalre


+31 (0) 6 254 21 255


info@anoukworkshops.nl