Vragen? Bel +31 (0) 6 254 21 255
Gezellig, ontspannen met 'n groepje vrienden of collega's kokkerellen en genieten van uw eigen creaties, volg dan een huiskamer kookworkshop.
Met keuze uit verschillende werelddelen zoals Thais, Mediteraans of 'n combinatie van verschillende hapjes. Heeft u een favoriete keuken of bepaalde dieet wensen dan worden de recepten op maat verzorgd, wij horen het graag.
Voor elk wat wils, met een verscheidenheid aan vis, vlees en verse groenten en kruiden.
Wij houden natuurlijk ook rekening met allergie en dieet wensen.
De huiskamerworkshops zijn van 6 tot 20 personen. Mocht het toch mooi wweer zijn dan kunnen we altijd, ter plekke beslissen of het een combi wordt met buiten koken op open vuur op ons gezellige dakterras, 54.50 pp excl drankjes. We hebben natuurlijk ook Engelse recepten.
Kom gerust eens langs om de locatie te bezoeken en de recepten door te nemen.
Huiskamer diner 6 tot 12 personen
Kies 3 mini voorgerechtjes:
1a Scampi's in kerrie-room
1b Zalmbonbon
1c Truffel tartaarbobbon
1d Brie bacon lolly met karamel-saus
1e Rosbiefcarpaccio truffel-mayo
1f Japanse kip sesam
1g Gerookte kip meloen cocktail
1h Gevulde champignon
1i Courgette zalm rolletje
1j Gerookte vis op slabedje
1k Vietnamese rijstrol
1l Haring tartaar komkommerroom
Kies 1 soort keuken:
2a Thais
2b Indiaas
2c Europees
2d Mexicaans
Kies 1 nagerecht:
3a Chocolade-fruitfondue
3b Crème brulee
3c Tiramisu of broodpudding
3d Fruit, ijs, toppings
Kelder kookworkshop vanaf 12 personen
Voorgerecht:
- Tom Yam Kai, kippesoep
- Viskoekjes
Hoofdgerecht:
- Kip cashewnoten
- Vis met rode curry
- Oosters gekruide gehaktballetjes
- kow Pad Kai
- Mild-pittige eieren
- Mango salade
- Witte rijst
Aanvulling boven 12 personen:
- Scampi's in kerrieroomsaus
- Knapperig knoflook varkensvlees
- Pad Thai, gebakken bami
- Rundvlees boontjes en pepersaus
Dessert:
- Kokos-kardamon crème brulee.
Huiskamer kookworkshop
Voorgerecht:
- Pappadums en naanbrood
- Raita, yoghurt dip, Tomatenchutney
- Kachumber, kruiden en groenten
Hoofdgerechten:
- Kip tikka masala
- Vis tomaten currry uit Kerala
- Garam masala gehakt balletjes
- Tandoori champignonen
- Gekruide aardappelsalade
- Kool salade
- Witte rijst
Aanvulling boven 12 personen:
- Biryani rijst
- Kokos ei curry
- Dal tadka, rode linzen
Nagerecht:
- Fruitsalade met kokosmelk en/of
- Chili kardemon chocolade rotsjes
Kookworkshops zijn 54.50 per persoon, drankjes niet inbegrepen
Maak kennis of herbeleef de heerlijke authentieke smaak- en geursensatie van de Aziatische keuken. Ieder Oosters land staat bekend om haar eigen specerijen, verse kruiden, specifieke sauzen en curry's waarvan u tijdens de betreffende workshop een goede indruk krijgt.
Na de uitleg van de kruiden en waar deze verkrijgbaar zijn gaan we aan de slag zoals de workshops besproken is.
De gerechten zijn in overleg mild / pittig van smaak. Voor de echte liefhebber Thaise Prik Nam Pla en Indiaase sauzen.
Anouk Lommen
Petunialaan 25
5582 HA Aalst-Waalre
+31 (0) 6 254 21 255
info@anoukworkshops.nl