Outdoor Cooking

Vragen? Bel +31 (0) 6 254 21 255

Outdoorcooking Waalre en Valkenswaard

Actief bezig zijn in de pittoreske natuur en zelf oerkoken op verschillende locaties in Waalre en Valkenswaard of op locatie een Outdoor Cooking Adventure in Hoogeloon, Luyksgestel, Groesbeek of elders in Brabant.

Anouk workshops organiseert onder professionele begeleiding outdoorcooking in de buitenlucht regio Eindhoven.


Op een groot kampvuur op hoogte en diverse kleinere vuren, afhankelijk van de groepsgrote, kan iedereen zich uitleven.

Na een korte uitleg gaat we aan het werk, met hout hakken, vuurtje stoken, 3 gangen menu bereiden en ouderwets afwassen


Ter inspiratie hebben we voorbeeld recepten en als afsluiting marshmallows roosteren.


Beleef de diverse Outdoor Cooking workshops op open vuur oerkoken in Aalst - Waalre, van 

Australisch kampvuurkoken, Thais authentiek koken, Suid Afrikaanse braai, Around the world, Hapjes enzo, Koreanse Fondue

Thaise grill fondue, Western cooking tot samen samenstellen all-in 5 gangen menu.


Avontuurlijk buiten koken, een leuke ervaring en voor elk wat wils en gemakkelijk op dieet en allergieen aan te passen.

Australisch kampvuurkoken

BYO in Austyralie en Bring Your Own Inspiration in Holland

Naast ’n diversiteit aan verse seizoen groenten en fruit staan er ook 2/3 vlees, 1/3 vis klaar en indien gewenst wordt deze verhouding aangepast aan uw dieet wensen.

Wij hebben recepten om u op weg te helpen en zo bereidt u als voorgerecht een verse soep of salade. Het hoofd gerecht bestaat uit een kip-gerecht, gehaktgerecht, visgerecht, aardappelgratin en wokgroenten.

Het dessert is een Dutch Oven gerecht.

Samen ouderwets de afwas doen staat ook op het menu. Natuurlijk zullen de marshmallows Tim Tam,niet ontbreken als afsluiting van de workshop

10 - 25  p.p.

25 - 50 p.p.

> 50

tijdsduur

27.50

25.00

op aanvraag

2.5 tot 3 uur

Thaise Grill fondue

Thais authentiek koken

Ontdek de geheimen van de Thaise keuken en beleef de smaak- en geursensatie van verse kruiden. U krijgt een korte uitleg over de kruiden en specerijen.

De recepten staan per gerecht met bijbehorende ingrediënten klaar, zodat u moeiteloos, ook zonder ervaring aan de slag kunt. De maaltijd bestaat uit Thaise kippensoep, verse wokgroente, salade en kruiden, 2/3 vlees en 1/3 vis-scampi curry, gebakken rijst en verse fruitsalade zullen niet ontbreken. Alle gerechten zijn niet pittig gekruid, hiervoor maken we aparte sauzen. Als afsluiting een Dutch Oven kokospudding en kunt u marshmallows roosteren om vervolgens authentiek aan de afwas te gaan.

10 - 25  p.p.

25 - 50 p.p.

> 50

tijdsduur

29.50

27.00

op aanvraag

3 tot 3.5 uur

Hapjes enzo

Gemarineerd vlees, vis, groenten en sauzen staan klaar voor deze semi actieve workshop. Voor degene die meteen willen eten staat er gebakken rijst en noedels klaar.

Bij aankomst worden de fondues voorzien van vuur en krijgt u uitleg over ingrediënten, kruiden en zelfgemaakte sauzen. 

Op de Koreaanse fondue bereid u zelf uw eten.

In de holle rand gaart u Oosterse groeten, noedels en gemarineerde vis en op de bolle grilplaat worden de verschillende soorten gemarineerd vlees zoals kip, speklapjes en gehaktballetjes gebakken.

Nagerecht ijs met toppings en gebakken marshmallows.


De afwas wordt bij deze workshop voor u gedaan

10 - 25  p.p.

25 - 35 p.p.


tijdsduur

28.50

25.00


2.5 tot 3 uur

Suid Afrikaanse braai

Saam een heerlike maaltyd berei op oop vuur. Ons maak asseblief saam die vuur aan.

Als voor-geregte, smaaklike voedsame eenpot groentesop.

Hoofmaaltyd met maklike gereg en jou eie variasie soos: sampioen-slaai,alles-in-een-slaai, vis in brokkolie kassous, bobotie, boerewors met chakalaka, hoenderborsie oondskottel met aartappel-skyfies-gebak. 

Nagereg: Outydse broodpoeding en ons gaan saam, op sy Afrikaans die skottel-goed doen.

Ekstra uitbreiding soals spekvleis en kalfbeenvleis in oorleg.

10 - 25  p.p.

25 - 50 p.p.

> 50

tijdsduur

28.50

26.00

op aaanvraag

2.5 tot 3 uur

Overige informatie

Kies 3 mini voorgerechtjes:

 1a Scampi's in kerrie-room 

 1b Zalmbonbon

 1c Truffel tartaarbonbon

 1d Brie bacon lolly karamel-saus

 1e Rosbiefcarpaccio truffel-mayo

 1f  Japanse kip sesam

 1g Gerookte kip meloen cocktail

 1h Gevulde champignon

 1i  Gerookte vis op slabedje

 1j  Vietnamese rijstrol

 1k Haring tartaar komkommerroom

Kies 1 soort keuken:

 2a Thais

 2b Indiaas

 2c Europees

 2d Mexicaans


Kies 1 nagerecht:

 3a Chocolade fondue

 3b Broodpudding

 3c Fruit, ijs, toppings            

U hakt zelf hout, maakt vuur en bereid zelf de gerechten. Deze outdoor workshop is afwasvrij

10 - 25  p.p.

25 - 50 p.p.

> 50

tijdsduur

34.50

32.00

op aanvraag

3 tot 3.5 uur

Around the world

All around the world cooking

Alle traditionele wereld gerechten komen tot stand tijdens deze workshop. Van voorgerecht, compleet hoofdmaal naar keuze tot toetje. Dit geheel naar eigen creatie, recept en smaak of met de voorbeeld recepten aangepast met uw eigen favoriete kruiden als finishing touch. U kunt kiezen uit Europse of Oosterse gerechten of een combinatie van al uw favoriete keukens. Nagerecht ijs en slagroom. Of verover je eigen land. Geef zelf uw favoriete land op en wij maken daar de bijpassende recepten bij en zorgen voor de alle ingredienten. Stel zelf ook het toetje samen. Deze workshop is afwasvrij.


25 - 50 p.p.

> 50

tijdsduur

25.00

op aanvraag

2.5 tot 3 uur

REGEN:           Er staat een permanente tent met warmtelamp tegen regen en kou

PRIJZEN:         Inclusief btw, per persoon en of per eenheid

TIJDSDUUR:   Deze actieve teambuilding duurt 2 tot 4 uur

KLEDING:        Kleiding die vies mag worden en stevig schoeisel, de workshops vinden op onverharde grond plaats.

                         Eventueel een eigen kookschort meenemen, deze zijn beperkt aanwezig

Optioneel

Afwasafkoop

2.00

p.p.

IJs met slagroom

2.00

p.p.

Outdoor Cooking Workshop is genieten in de buitenlucht van uw zelf gemaakte creaties.

Anouk Lommen

Eindhovenseweg 114

5582 HW  Aalst-Waalre


+31 (0) 6 254 21 255


info@anoukworkshops.nl